Smučišče Bukovnik

Smučajte najceneje, smučajte na smučišču BUKOVNIK

 

Športni dnevi

Letošnjo zimo še prav posebej težko pričakujemo, ker smo se nanjo dolgo in dobro pripravljali. Cesta do smučišča je v celoti asfaltirana in tako dostop za avtomobile in avtobuse lažji. Zavedamo se, da je tiščanje avta navkreber dober način za druženje, a odslej se boste lahko brezskrbno družili predvsem na smučišču.

In v koči ob smučišču, ki je dobila novo preobleko in obdržala prijazne natakarice, ki vedno nalijejo dobro mejo čaja in pogrejejo mrzle otroške noske.

Ves ta lep uvod smo napisali zato, da vas povabimo k nam na športni dan!

Na smučišču Bukovnik, ki je zaznamovalo mnoga otroštva in pustilo nepozabne spomine na sončne zimske dni v družbi smučarskih prijateljev. Naj uživajo tudi učenci vaše šole in za hip pozabijo na ocene in vsakodnevne skrbi. Otroci so majhni ljudje in nhove težave morajo biti majhne. Mi bomo poskrbeli, da bo njihovo veselje vredno velikih ljudi.

Cena dnevne otroške vozovnice je samo 8,00 EUR. Cena je res nizka, saj smo prepričani, da si vsak otrok zasluži vsaj en zimski dan v neokrnjeni naravi z nasmehom okrog ušes.

Pokličite nas in skupaj jim bomo pričarali nepozaben športni dan! Sneg bo v vsakem primeru! Zimi bomo priskočili na pomoč s petimi snežnimi topovi.

Lep pozdrav, Srečko Podojstršek